tisdag 12 januari 2010

Resultatlöst


Inget vidare väder ute...lämpligt att kolla efter Skåpmonstret


Känner lukten av det långt där inne


Om det inte var där bakom kanske det är där nere?


Bäst att kolla riktigt noga...uppifrån


...och nerifrån

Näe, inget napp idag heller

7 kommentarer:

  1. Vad spännande, verkar vara ett kul skåp. Nästa gång tar du den! Tasskram

    SvaraRadera
  2. Intressant är det...och irriterande, eftersom jag aldrig verkar få tag på monstret där inne. Men jag ger mig INTE! Tass, tass!

    SvaraRadera
  3. Det var en rejäl nosologisk undersökning du gjorde. Kunde inte gjort det bättre själv. Men det måste vara ett väldigt listigt skåpsmonster som lyckas hålla sig undan. Du kan inte sätta fram Piff som ett litet lockbete och ser om du får napp?

    SvaraRadera
  4. Jag tyckte nästan skåpmonstret syntes lite när du tittade uppifrån, eller var det bara inbillning?

    SvaraRadera
  5. Listigt monster, det där. Det hör kanske när du kommer tassande och gömmer sig då? Men nej, ingen smyger ju så tyst som en katt! Kanske blir du tvungen att liksom spana runt hörn. Ligga gömd bakom dörren och försöka få syn på monstrets spegelbild i en av kastrullerna. En svår nöt att knäcka är det i alla fall! Kurr och burr.

    SvaraRadera
  6. hmm.inget skåpmonter idag heller?

    SvaraRadera
  7. SIPPO: Njam, det får nog bli Puff i så fall, för Piff och jag samarbetar faktiskt i detta ärendet. Tar ungefär varannan gång. Men Puff kanske duger. Tål att tänka på.

    KATTSON: VAD JAMAR DU? Har jag missat något *tar med tassen för pannan* Jag som synade allt så nooga. Du kanske kan komma som förstärkning här?

    FINDUS, ISAK och RASMUS: Listigt är det verkligen. Har gäckat mig i åratal nu. Trots att vi numera är två som letar lyckas det gömma sig. Så nog är den nöten hård att knäcka.

    KATTLIV: Men jag ger INTE upp!!

    SvaraRadera