onsdag 9 september 2009

Känsliga katter varnas. Otäck bild.

Det här var inte roligt. Han/hon kom tillbaka trots tillsägelser.
Jag bara inte kan tolerera det. Päls måste offras, och riven och biten blir jag. Men Mitt Område måste fredas till varje pris.
Sedan måste jag sova.....
och sova.....
och sova ännu mer

7 kommentarer:

  1. Oj så otäckt det såg ut. Du är modig som vågar slåss så där. Jag förstår att du tycker det är trist med att behöva slåss för ditt revir. Hoppas du inte fick allt för många skador. *tittar oroligt*

    SvaraRadera
  2. Ja, det ÄR otäckt. Matte tycker litet synd om den andra katten, men det gör INTE jag. Han får hitta sig ett annat hem, på den punkten är jag mycket bestämd. Matte får förhärda sitt hjärta.

    SvaraRadera
  3. Vilken kämpe du är! Så modigt av dej att försvara Ditt Område så där. Hoppas att din inkräktare håller sej på avstånd nu, så du får slicka dina sår och hämta nya modiga krafter*tass*

    SvaraRadera
  4. Du Gustav be för säkerhets skull din matte att titta över dina sår, om den där inkräktarkatten bet dig! Det blir så lätt så där ont så man måste åka iväg till "du-vet-var" och lappas ihop... Men det syns ju att du är herre på täppan, bra jobbat!
    TassKram Wikki

    SvaraRadera
  5. MAYA: Modig och modig...jag har inget val! Att Piff tassar omkring här ute numera har jag fått acceptera, men sedan är det banne mig nog! Tass!

    WIKKI: Ja, jag vet...har fått åka till hum-hum ett flertal gånger bara för att jag sett till att hålla området inkräktsfritt. Matte har kollat, men det syntes inget. Inte idag i alla fall. Nosbuff!

    SvaraRadera
  6. Tur att man slipper de där striderna nuförtiden, jag behöver bara sätta Puma på plats ibland och det räcker med en tassviftning då. Alla andra katter i grannskapet har lärt sig vem som bestämmer vid det här laget, de vågar inte ens sätta en tass på min tomt. Detta har tagit några år att fixa, men jobba på och ta hand om dig.
    Kämpartass/Sixten

    SvaraRadera
  7. Blir så orolig för dig Gustav.

    Förstår att du måste hålla på ditt revir, men de e så lätt att bli skadad.

    Mördarkatten Linus skall till sticktant i morgon för han fajtats han med och fick varbölder på kinden. Bli väl antibioti-katt kur för honom.

    Tass

    SvaraRadera