onsdag 10 juni 2009

Ofrivillig bloggpaus

Måste ta en paus i bloggeriet. Min sekreterare har trillat och varit hos nån stickare och blivit både sydd och fått nåt konstigt vitt på handen och armen, så nu strejkar hon tills hon blir bättre. Men jag ska läsa vad ni håller på med, även om jag själv inte kommenterar så mycket. Vi tassas igen så fort som möjligt!!

10 kommentarer:

  1. Nämen usch då. Bäst att du sköter om din matte så hon inte gör sig mer illa. *tröstartass*

    SvaraRadera
  2. Stackars din matte Gustav! Hälsa henne från både mamma och mig att vi hoppas hon blir bra snart!
    *uppmuntrarjam*

    SvaraRadera
  3. Min människa blev jätteledsen i ansiktet när hon läste om det vita på handen och armen?? Hon vill skriva SJÄLV nu .. inget får man ha i fred?? /Hittekatten

    Stackars, stackars .. jag tycker SÅ synd om dig att jag står ut med det här dåliga vädret ett tag till bara för att du ska få slippa värmebölja under det "vita". Usch en så´n otur .. ibland är livet sk*t!!
    Blogglivet känns lite trött just nu och jag vacklar mellan att flytta på bloggen, stanna kvar eller lägga av .. om jag väljer det sista alternativet är du den enda av "mitt" stim som jag inte kan nå utanför bloggen, det känns lite ledsamt! .. OCH nu när jag kommer ihåg det .. läste du någonsin boken Katt i Huset???/Anybody

    SvaraRadera
  4. Skickar lite spinn-healing och försiktiga NosBuffar & TassTröstKramar till Din matte! Du får väl blogga på egen Tass så länge?
    KvällsSpinn Wikki

    SvaraRadera
  5. Men oj, vad tråkigt att höra, du får sköta om din sekreterare så hon friskar på sej snart. Jag skickar en tröstartass till dej och henne. Jag kommer att sakna dej! *nosbuff*

    SvaraRadera
  6. saknar dina blogginlägg hoppas att din matte blir bra snart så hon kan hjälpa dig

    SvaraRadera
  7. Stackars din matte, Gustav! Och stackars dig, som inte kan rapportera om ditt viktiga arbete medan hon sitter med armen i band. Vi som älskar att läsa din blogg! Men vi sänder våra varmaste tankar och hälsospinnanden till er, så hoppas vi att ni ändå kan ha det gott i solen och värmen!

    Tass från Klosterkatterna.

    SvaraRadera
  8. Hälsa din matte/sekreterare att hon blir bra snart, och så fort det bara nånsin går (eller heter det tassar?)! Vi vill läsa dina blogginlägg, vet du väl!

    *Tass!* Chinook & Cherokee

    SvaraRadera
  9. hej farmor de ska bli så kul!! att få kåma hem til er de tyker ala hej då!


    från måns

    SvaraRadera
  10. Tack allihopa för tröstande tassar! Det har inte varit lätt alla gånger med en matte som inte kunnat utföra alla för mig viktiga sysslor till full belåtenhet. Nu är det snart ordning på henne igen, och jag kan släppa litet på kontrollen här inne.
    Och till Måns, det ska bli JÄTTEKUL när du kommer!

    SvaraRadera